Kozinoğlu Askeri Törenle Uğurlandı Ek - Son Dakika
Güncel

Kozinoğlu Askeri Törenle Uğurlandı Ek

Kozinoğlu Askeri Törenle Uğurlandı Ek

Kozinoğlu'nun annesi.Haber.

15.11.2011 15:20

Kozinoğlu'nun annesi : Güle güle kahraman oğlum

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbul DHA

Silivri Cezaevi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Oda TV soruşturması tutuklusu MİT'çi Kaşif Kozinoğlu'nun cenazesi Üsküdar'daki Selimiye Camii'nden kaldırıldı.

56 yaşında ölen Emekli Binbaşı Kozinoğlu için askeri tören düzenlendi. Cenazeye Genelkurmay Başkanlığı, MİT Müsteşarlığı ve çok sayıda üst düzey komutan çelenk gönderdi. Ayrıca Kozinoğlu'nun eşi Yeşim ve oğlu Özel'in adının yazılı olduğu Türk Bayrağı şeklindeki çiçek de askerler tarafından taşındı.

ACILI ANNENİN FERYADI

Kaşif Kozinoğlu'nun acılı annesi Belgin Kozinoğlu, oğlunun Türk Bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Acılı annenin sık sık "Güle Güle kahraman oğlum" dediği duyuldu. Taziye bölümüne alınmak istenen anne, "Oğlumu ayakta uğurlayacağım" diyerek cenazenin başından uzaklaşmak istemedi.

ADİL SERDAR SAÇAN DA CENAZEDE

Eski MİT Müsteşarları Şenkal Atasagun ile Sönmez Köksal törene katılarak Kozinoğlu ailesine taziyede bulundu. Cenazeye MİT'i temsilen İstanbul Bölge Temsilcisi İsmail Nişancı katıldı.

Ergenekon davası kapsamında tutuksuz yargılanan Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan da cenazeye katılan isimler arasında yer aldı. Çok sayıda emekli asker ve istihbaratçı Kozinoğlu'nun eşi Yeşim ve oğlu Özel Kozinoğlu'na başsağlığı dilemek için sıraya geçti.

Cenaze namazının ardından Kozinoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutunu oğlu Özel Kozinoğlu'nun da aralarında olduğu bir grup omuzladı. Cenaze daha sonra askerlere teslim edildi.

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Askerlerin omuzlarından cami dışında çıkarılan cenaze alkışlarla uğurlandı. Kaşif Kozinoğlu'nun annesi Belgin Kozinoğlu ve oğlu Özel Kozinoğlu da alkışlayanlar arasında yer aldı. Tabut cenaze aracına konulduktan sonra Kaşif Kozinoğlu'nun kız kardeşi Figen Nişancıoğlu baygınlık geçirdi. Nişancıoğlu'na ilk müdahale cami dışında bekletilen ambulansta yapıldı. Kaşif Kozinoğlu'nun cenazesi Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kozinoğlu Askeri Törenle Uğurlandı Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement