Kuaförlerden yurtta kalan depremzede kadınlara saç ve cilt bakımı - Son Dakika
Güncel

Kuaförlerden yurtta kalan depremzede kadınlara saç ve cilt bakımı

ANKARA'da güzellik uzmanları ve kadın kuaförleri, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan depremzede kadınların saç ve cilt bakımlarını yaptı.

08.03.2023 17:13  Güncelleme: 17:45

ANKARA'da güzellik uzmanları ve kadın kuaförleri, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan depremzede kadınların saç ve cilt bakımlarını yaptı. Çubuk ilçesinde 1500'e yakın depremzedenin kaldığı öğrenci yurduna, 'Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle güzellik uzmanları ve kadın kuaförleri, moral ziyareti gerçekleştirdi. Gönüllü olarak yurdu ziyaret eden 14 güzellik uzmanı ve kuaför, kadınların kişisel bakımlarını yapıp, kız çocuklarının saçlarını ördü. Kuaför Serhat Pısık, depremzede kadınlara moral vermek istediklerini söyleyerek, "Ekip olarak buradayız. Depremzede kadınların psikolojisine, ruhlarına umarım iyi geliriz. Mutlu olmaları için, gülümsemeleri için buradayız" diye konuştu.

'O PSİKOLOJİDEN UZAKLAŞMAK İSTİYORUZ'

Antakya'dan gelip yurda yerleşen Ayla Abalıoğlu ise "Enkaz haline gelmeden hemen evimizden çıkmak zorunda kaldık, canımızı zor kurtardık. Depremin 4'üncü gününden itibaren burada yurda yerleştirildik. Yaklaşık 1 aydır buradayız. Gördüğümüz muameleden de yapılan yardımlardan da çok memnunuz" dedi.

Depreme Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki evinde, ailesiyle yakalandığını kaydeden Gülay Berge de "Yakınlarımı kaybettim, babamı kaybettim, yeğenimi kaybettim. Acımız çok büyük. Böyle bir etkinlikle bir nebze o psikolojiden uzaklaşmak istiyoruz" diye konuştu.

MİLLİ SPORCU OYUNCAK DAĞITTI

Tokyo Paralimpik Oyunları'nda 'Bedensel Engelliler Masa Tenisi' kategorisinde altın madalya kazanan, milli para masa tenisi sporcusu Nesim Turan da başlattığı oyuncak kampanyasında toplanan oyuncakları depremzede çocuklara dağıttı. Deprem felaketinden en çok çocukların etkilendiğini belirten Turan, "'Bir çocuk gülerse tüm dünya güler' anlayışıyla böyle bir oluşuma kalkıştık. 'O çocukların yüzünde gülümsemeye neden olabilirsek ne mutlu bize' diyerek bu işin altına girdik. Yaşanan acı günleri bir nebze olsun unutturmak için çabalıyoruz" dedi.

Kuaförlerden yurtta kalan depremzede kadınlara saç ve cilt bakımı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuaförlerden yurtta kalan depremzede kadınlara saç ve cilt bakımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement