Küçük Samet, Bayram Günü Babasına Gıderken Kazada Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Küçük Samet, Bayram Günü Babasına Gıderken Kazada Can Verdi

Küçük Samet, Bayram Günü Babasına Gıderken Kazada Can Verdi

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde Ramazan Bayramının ikinci günü akşamı evinden çarşı merkezinde bulunan babası ile buluşmaya giden 10 yaşındaki Samet Can Özdemir, yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen bir panelvanın çarpması sonucu...

21.08.2012 13:21

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde Ramazan Bayramının ikinci günü akşamı evinden çarşı merkezinde bulunan babası ile buluşmaya giden 10 yaşındaki Samet Can Özdemir, yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen bir panelvanın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazayı duyar duymaz hastaneye koşan Samet Can'ın ailesi, oğullarının can vermesi sonucu göz yaşı döktü.

Talihsiz kaza, bayramın ikinci günü akşamı Çatalzeytin'deki Atatürk Bulvarı üzerinde saat 21.45 sıralarında meydana geldi. Çatalzeytin Yunus Emre İlköğretim Okulu 4'üncü sınıfta okuyacak olan Samet Can, ilçe merkezinde kufaör dükkanı bulunan babası Şenol Özdemir (51) ile görüştükten sonra, kendisiyle buluşmak üzere annesinden izin alıp evden çıktı. Evlerinden bir kilometre kadar yürüyen Samet Can'a Atatürk Bulvarı'nın 50 metre ilerisinde bulunan kavşağa yakın yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen Muhammet Güney'in (19) kullandığı 34 ZF 09 41 plakalı minibüs tibi panelvan araç çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrularak ağır yaralanan Samet Can, kazaya neden olan sürücü Muhammet Güney tarafından aynı araçla Çatalzeytin İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak talihsiz Samet Can doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Muhammet Güney, Samet Can'ın ölüm haberi üzerine şok geçirirken, hastaneye koşuşan ailesi ise yıkılarak göz yaşı döktü.

Çatalzeytin'in komşu ilçesi olan Sinop'un Türkeli İlçesi'ne bağlı Kuz Köyü nüfusuna kayıtlı olan panelvan sürücüsü Muhammet Güney, polis tarafından emniyete götürülerek gözaltına alındı, olabilecek tepkiler için polis ve jandarma güvenlik önlemi aldı. Güney, Sinop'un Türkeli ilçesi'ndeki adliye binasına götürülerek nöbetçi mahkemeye çıkarılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Samet, Bayram Günü Babasına Gıderken Kazada Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement