Kudüs'te, İsrailli bir otobüs firmasında şoför olarak çalışan bir Filistinlinin, araçta boynundan asılmış halde cesedi bulundu.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Filistinli Hasan Yusuf er-Ramuni (32), Kudüs'te şoförlüğünü yaptığı bir otobüsün içinde ölü bulundu. Boynundaki iple otobüsün içinde asılı halde bulunan Ramuni'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Hedasa Hastanesi morguna gönderildi.
İsrail polisinin kısa sürede olayı "intihar" olarak adlandırması, hastane önünde toplanan Ramuni'nin aile bireyleri ve meslektaşlarının tepkisine neden oldu, gerginlik yaşandı.
Ramuni'nin, Filistin medyasında yayınlanan fotoğraflarında yüz, sırt ve ayak kısmında morlukların olduğu ileri sürüldü. - Kudüs
Son Dakika › Güncel › Kudüs'te Bir Filistinlinin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.