Kula Belediyesi Zabıta Ekipleri'nden Ramazan Denetimi - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi Zabıta Ekipleri'nden Ramazan Denetimi

Kula Belediyesi Zabıta Ekipleri\'nden Ramazan Denetimi

Kula Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelinde bulunan lokanta, pide salonu ve fırınlara hijyen, gramaj ve fiyat tarifesi denetimleri gerçekleştirdi.

30.05.2018 14:37

Kula Belediyesi'ne bağlı Zabıta Ekipleri, ilçe genelinde bulunan 25 lokanta ve 12 pide salonunu denetledi. Kula Belediyesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde; Lokanta ve pide salonlarının mutfak ve imalathaneleri denetlenerek sağlık açısından hijyen kurallarına uygun olup olmadığı, grmaj, fiyat listesi ve tarifesi kontrol edildi. Denetimler sırasında bazı işletmelerin hijyenik olmayan ortamlarda üretim yaptıklarını tespit eden ekipler, cezai işlem uygulayarak işletme sahiplerine uyarılarda bulundu. Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu, yapılan denetimleri hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Tosun; " Ekiplerimiz Kula'da bulunan lokanta ve pide salonlarında yaptığı denetimlerde eksiklikleri olan veya standartlara uymayan esnafımıza gerekli uyarıları yaptı. Kula Belediyesi olarak halk sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda denetimlerimizi sürdüreceğiz. Sağlık her şeyin üstündedir. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sağlığını güvence altına almak adına Zabıta Ekiplerimizle ara ara denetimlerimize devam edeceğiz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi Zabıta Ekipleri'nden Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement