Kültür Ve Sanat Sergileri Beylikdüzü'nü Renklendiriyor - Son Dakika
Güncel

Kültür Ve Sanat Sergileri Beylikdüzü'nü Renklendiriyor

Kültür Ve Sanat Sergileri Beylikdüzü\'nü Renklendiriyor

Ressam Recep Garip'in, 31. kişisel sergisi 'Resmin Şiiri' Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde açıldı.

25.05.2013 16:11

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Çınar, Prof. Dr. Muhammed Nur Doğan, Şair Cumali Ünaldı Hasannebioğlu, muhtarlar, meclis üyeleri,belediye birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever ile birlikte açılan sergi mayıs ayı boyunca gezilebilecek.

"Emek ve Katkıları Büyük"

Sergi açılışında konuşan Başkan Uzun, göreve geldiklerinden bugüne sanata ve sanata gönül verenlere destek olduklarını ifade ederek, "Recep Garip hocamızın sanatı Beylikdüzü'nü taşıma noktasında bize ciddi emek ve katkıları var" dedi ve serginin açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Uzun'a Teşekkür…

Ressam Recep Garip de yaptığı konuşmada, 31. kişisel resim sergisini paylaştığını, ruh dünyasının gelişiminde sanatın büyük önem taşıdığı belirterek, "Hayata estetik bakma konusunda çalışmalarını sürdüren sanata, sanatçıya destek veren Başkanımız Yusuf Uzun'a teşekkür ediyorum" dedi. Açılış sonrası protokol ve vatandaşlar birbirinden güzel resimlerin sergilendiği sergiyi gezdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültür Ve Sanat Sergileri Beylikdüzü'nü Renklendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement