Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'da - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya\'da
19.01.2019 10:54

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Ersoy, Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminalini gezdi. Ardından tadilat çalışmaları devam eden Dış Hatlar Terminali 2'yi inceleyen Ersoy, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ersoy'a, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement