Kurban Kesim Yerleri Hazır - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kurban Kesim Yerleri Hazır

Kurban Kesim Yerleri Hazır
10.10.2013 12:23  Güncelleme: 12:58

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların sağlık şartlarına uygun kurbanlarını kestirmeleri için hazırlıklarını yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile vatandaşların sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun şekilde kurbanlarını kestirmeleri için hazırlıklarını yapıyor. Çalışmalar kapsamında 9 adet mezbahanın kesim yeri hazırlandı.

9 NOKTADA HİZMET

Kurban kesecek olan vatandaşların sorunsuz ve daha kolay dini vecibelerini yerine getirmelerini sağlamak için önlemler alan Büyükşehir Belediyesi, kurban kesim yerlerini hazır ve hijyenik hale getirdi. Bu amaçla kurbanlıkların kesilmesi için kentin 9 noktası belirlendi. Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'nda İzmit, Hereke, Uzunçiftlik, Yuvacık, Gölcük, Karamürsel, Kandıra, Gebze ve Darıca'daki mevcut mezbahanelerde kurban kesimleri için hizmet verecek.

HİJYEN ÖN PLANDA OLACAK

Büyükşehir Belediyesi'nin mezbahanelerde hijyen açısından ilaçlama çalışmaları düzenli bir şekilde uygulanıyor. Ayrıca kurban kesimi esnasında görev yapacak veteriner hekimler kesimlerin uygun şartlarda yapılmasını kontrol altına alacak. Böylece kesimlerin hijyenik şartlarda yapılması ve vatandaşların sağlık sorunu yaşamamaları sağlanmış olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurban Kesim Yerleri Hazır - Son Dakika


Advertisement