Kurban satıcılarına hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte para konusunda uyarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kurban satıcılarına hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte para konusunda uyarı

Kurban satıcılarına hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte para konusunda uyarı
08.08.2019 16:00

Trabzon'da polis kurban satıcılarına hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı uyarılarda bulundu.

Trabzon'da polis kurban satıcılarına hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı uyarılarda bulundu.

Konuyla ilgili kurban satışı yapılan yerlerde satıcılara uyarılarda bulunan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Kurban Bayramı'nda vatandaşların Kurban Bayramları'nı huzur ve güven ortamında geçirmeleri amacıyla kurban satışı yapılan yerlerdeki hayvan satıcıları ile bire bir görüşmeler yaptı.

Yapılan görüşmelerde kurban satıcılarına hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı uyarıda bulunan ekipler, bu konularda hazırlanan el broşürleri satıcılara dağıtılarak sahte paranın nasıl anlaşılabileceği yönünde bilgilendirme yaptı.

Ekipler ayrıca kurban satıcılarına alış veriş yaptıkları kişilerin telefonlarını almalarını ve teyit etmelerini isteyerek hayvan çadırlarında nakit para bulundurmamalarını, satış esnasında aldıkları paraları kontrol ettikten sonra bankaya yatırmaları, ücret almadan hayvanlarını teslim etmemeleri ve her türlü şüpheli durumu zaman kaybetmeden 155 polis hattına bildirmeleri yönünde uyarıda bulundu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurban satıcılarına hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte para konusunda uyarı - Son Dakika


Advertisement