Kurs Eğitim Merkezine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kurs Eğitim Merkezine Ziyaret

Kurs Eğitim Merkezine Ziyaret

Başkan Selmanoğlu: "Yeni dönem kurslarımız başlıyor."

03.10.2012 14:36

Elazığ Belediyesi Kurs Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren el sanatları kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, burada yapılan çalışmalar hakkında Kurs Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Gündoğdu'dan bilgiler aldı. Selmanoğlu, ayrıca yeni dönem kurslar hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Selmanoğlu'na ziyaretinde Elazığ Belediyesi Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu'da eşlik ederken, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu çalışmalar hakkında bilgilendiren ve 3 hafta önce başlayan kursun toplamda 4 ay süreceğini belirten Elazığ Belediyesi Kurs Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Gündoğdu, bu kursa katılımın yoğun olduğunu ve 40 kişinin el sanatları branşında eğitim gördüğünü söyledi.

Evde kullanılmayan eski atletler ile hanım kardeşlerimizin dekoratif aynalar meydana getirmesi karşısında son derece şaşırdığını ve bir o kadar da mutlu olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise "burada yapılan el emeği göz nuru olan çeşitli el sanatlarının kurs sonunda görücüye çıkacağını ve bunların satışa sunulacağını" söyledi. Buradan elde edilecek olan gelirinde yine durumu iyi olmayan kursiyerlere dağıtılacağını ifade eden Başkan Selmanoğlu "Hanım kardeşlerimizin burada hem zamanı anlamlı bir şekilde değerlendirdiklerini, hem de kursiyerlerin faydalı bir şeyi öğrenerek dekoratif ürünler meydana getirdiklerini" kaydetti.

Yeni kurslar hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar İşletmenliği ve İngilizce kurslarına kayıt yaptırmak isteyen hemşehrilerimizin de 8 Ekim ila 21 Ekim arasın da Harput Yolu üzerinde yer alan Elazığ Belediyesi Kurs Eğitim Merkezine, 4 adet fotoğraf, nüfuz cüzdan fotokopisi ve öğrenim belgesiyle şahsen başvurmaları gerektiğini hatırlatarak, bu kurslarında 22 Ekim tarihinde başlayacağını müjdeledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurs Eğitim Merkezine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement