Kuş Sürüsüne Çarpan Uçak Sorunsuz İndi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuş Sürüsüne Çarpan Uçak Sorunsuz İndi

17.05.2016 16:06

Atatürk Havalimanına indiği sırada kuş sürüsüne giren Türk Hava Yolları'na (THY) ait Köln-İstanbul seferini yapan tarifeli uçak, seferin sorunsuz tamamlanmasının ardından kontrol için hangara götürüldü.

Atatürk Havalimanına indiği sırada kuş sürüsüne giren Türk Hava Yolları'na (THY) ait Köln- İstanbul seferini yapan tarifeli uçak, seferin sorunsuz tamamlanmasının ardından kontrol için hangara götürüldü.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Almanya'nın Köln şehrinden İstanbul'a hareket eden THY uçağı, Atatürk Havalimanına iniş için alçalmaya başladı. Bu sırada kuş sürüsüne çarpan uçak, havalimanına sorunsuz iniş yaptı.

Çarpmanın etkisiyle telef olan kuşlar, ekipler tarafından pistten kaldırıldı. Bu sırada Atatürk Havalimanına inecek 3 uçak, pisti pas geçmek zorunda kaldı. Temizlik çalışmalarının ardından hava trafiği normale döndü.Hangara çekilen THY uçağında yapılan kontrollerde herhangi bir hasara rastlanmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuş Sürüsüne Çarpan Uçak Sorunsuz İndi - Son Dakika


Advertisement