Kütahya'da Bir Süre Önce Özelleştirilen Çelikler Seyitömeer Elektrik Üretim A.Ş.'de İşten... - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Bir Süre Önce Özelleştirilen Çelikler Seyitömeer Elektrik Üretim A.Ş.'de İşten...

Kütahya\'da Bir Süre Önce Özelleştirilen Çelikler Seyitömeer Elektrik Üretim A.Ş.\'de İşten...

Bu arada tesislerin yakınındaki Seyitömer Köyü'nde oturan ve işçilerin yakınları olduğu belirtilen bir grup kadın da, eyleme destek vermek için tesislerin önüne geldi.

17.04.2014 21:20

Bu arada tesislerin yakınındaki Seyitömer Köyü'nde oturan ve işçilerin yakınları olduğu belirtilen bir grup kadın da, eyleme destek vermek için tesislerin önüne geldi. Kadınlar içeriye girmek istedi. Görevlilerin karşı çıkması üzerine içerideki işçiler nizamiye binası ile yanındaki yemekhaneyi ateşe verdi. Park halinde duran bir kamyonet ile bir cip de işçiler tarafından ters çevrildi.

Jandarma ekipleri ile çevik kuvvet polisleri biber gazıyla işçilere müdahalede bulundu. İşçiler de güvenlik güçlerine taş, sopa ve yanlarında bulunan yemek sefer taslarını fırlattı.Tesislerdeki gerginlik sürerken olay yerine itfaiye ve ambulanslar sevk edildi. Olaylar sırasında tesis içinde 200, dışarıda da yaklaşık 100 kişilik bir kalabalığın toplandığı belirtildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Bir Süre Önce Özelleştirilen Çelikler Seyitömeer Elektrik Üretim A.Ş.'de İşten... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement