Lancia'dan "Yarısı Şimdi, Yarısı Seneye Kampanyası" - Son Dakika
Güncel

Lancia'dan "Yarısı Şimdi, Yarısı Seneye Kampanyası"

Lancia\'dan "Yarısı Şimdi, Yarısı Seneye Kampanyası"

Lancia Türkiye, Lancia Delta modeli için hem 7 bin 500 lirayı aşan indirim kampanyası, hem de farklı kredi olanakları sunuyor.

18.09.2012 13:22  Güncelleme: 13:25

TOFAŞ çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, fiyatlarını avrodan Türk Lirası'na çevirmesinin ardından şimdi de Lancia Delta modeli için hem 7 bin 500 lirayı aşan indirim kampanyası, hem de farklı kredi olanakları sunuyor.

Şirket açıklamasında, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Lancia Finans kanalıyla düzenlenen kredi kampanyası kapsamında, Eylül 2012'de araç fiyatının yarısı kadar peşin ödeme yapacak olan müşterilerin kalan yarısını tam 1 yıl sonra tek taksitte ödeme imkanına sahip olabilecekleri belirtildi.

Şirket, 30 Eylül'e kadar sürecek kredi kampanyası kapsamında Lancia Finans kanalıyla 30 bin liraya kadar yüzde 0,89 faizle kredi kullanma imkanı sunuyor.

Eylül ayı boyunca 53 bin 660 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak Lancia Delta'nın en çok tercih edilen dizel otomatik versiyonunun fiyatı ise 59 bin 180 lira.

Lancia Delta'da 6 hava yastığı, Absolute Handling System, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3'lü radyo-CD çalar, krom dış pencere çerçeveleri, deri ve Alcantara koltuk döşemesi, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, deri direksiyon ve vites topuzu, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 16 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

Araç ayrıca 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP'lik MultiAir benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Lancia Delta'nın 1.6 litrelik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lancia'dan 'Yarısı Şimdi, Yarısı Seneye Kampanyası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement