Lauf'ta 23 Nisan Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Lauf'ta 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Lauf\'ta 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Lauf'ta 23 Nisan coşkusu yaşandıTaner TÜZÜN, LAUF (DHA) Almanya'da Türklerin bulunduğu her kentte dalga dalga kutlanan 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Nürnberg'e 36 kilometre mesafedeki küçük kasaba olan Lauf'u da şenlendirdi.

25.04.2016 11:03

Lauf'ta 23 Nisan coşkusu yaşandı

Taner TÜZÜN, LAUF (DHA) Almanya'da Türklerin bulunduğu her kentte dalga dalga kutlanan 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Nürnberg'e 36 kilometre mesafedeki küçük kasaba olan Lauf'u da şenlendirdi. Türk-Alman Veliler Derneği'nin Bertlein okulunda düzenlediği kutlamada Türk ve Almanlar bir araya geldi. Törende, Nürnberg Çalışma Ataşesi Faruk Küçük, Lauf Belediye Başkanı Benedikt Bisbing, Okul Müdürü Rudiger Brix ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

Program Ceyda Yılmaz ve Yavuz Coşkun'un takdimleri ile saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı. Türk-Alman Veliler Derneği Başkanı Sema Yılmaz bir konuşma yaptı.

Faruk Küçük ve Benedikt Bisbing'te birer konuşma yaparak törende emeği geçenleri kutladılar. Bisbing, Sema Yılmaz'a bir zarf vererek dernek için, maddi yardımda bulundu

GÖSTERİLER GEÇİDİ

Daha sonra gösterilere geçildi. Türk ve Alman çocukları hep birlikte birbirinden güzel gösterilere imza atarlarken, Atatürk'ün ölmeden önce katıldığı son balo canlandırıldı ve büyük alkış aldı. Üç saat süren kutlama, efelerin gösterisi ile sona erdi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lauf'ta 23 Nisan Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement