Lenovo ile "Her Şey Seninle Başlar" - Son Dakika
Güncel

Lenovo ile "Her Şey Seninle Başlar"

Lenovo ile "Her Şey Seninle Başlar"

Tasarımları ile ilham veren PC pazarının dünya lideri Lenovo, yeni konsepti "Her şey Seninle Başlar"ın lansmanını kendisi gibi fark yaratan ve ilham veren konukları ile gerçekleştirdi

13.09.2013 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geliştirdiği yenilikçi teknolojiler ve tasarımlarla birlikte bu yıl PC pazarında dünya liderliğin eoturan Lenovo, müşteri odaklı yenilikçi stratejileri ve hızlı yükselişi ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Türkiye'de de büyük hedefler koyan Lenovo Türkiye'deki yeni stratejisi "Her şey Seninle Başlar" ile her bir tüketicisinin ihtiyacına ayrı ayrı kulak vererek ürün gamını genişletmeye devam edecek. Bundan sonra yapılacak tüm pazarlama iletişiminde müşterinin beklenti, istek ve önerileri her zamankinden daha da fazla önem kazanacak.

Lenovo, yeni stratejisi doğrultusunda oluşturulan ve yakında hayata geçirmeyi planladığı web sitesi wwww.herseyseninlebaslar.com.tr aracılığı ile de bilgilendirici, farklı ve eğlenceli aktivitelerle, müşterileriyle bir araya gelebileceği sıra dışı bir platform oluşturacak.

Yeni konsept lansmanı için düzenlenen ve sunuculuğunu Toprak Sergen'in yaptığı özel gecede Lenovo'nun DOER olarak isimlendirdiği, alanında büyük başarılara imza atarak hayallerini gerçekleştiren ve ilham verici hikayelere sahip özel isimler yer aldı. Tıpkı markanın kendisi gibi girişimci, risk almayı seven, estetiğe önem veren, hızlı, cesur ve azimli DOER'lar hikayeleri ile konuklara sıra dışı bir gece yaşattı.

Hikayeleri ile geceyi renklendiren DOER'lar; ülkemizdeki e-ticaret anlayışına yepyeni bir boyut getiren yemeksepeti.com'un CEO'su Nevzat Aydın, geçirdiği kaza sonucu felç kalan ama yılmadan çalışmaya devam ederek dünya caünlü gösterilerde dünya yıldızlarıyla dans eden balet Memet Sefa Öztürk, Türkiye'de ve dünyada katıldığı şampiyonalarda aldığı sayısız derece ile ülkemizde kadınların da otomobil sporlarına ilgi duymasını sağlayan milli ralli pilotu Burcu Çetinkaya ve 100'ün üzerinde ulusal ve uluslararası madalya, özel ödül, kupa ve birçok Türkiye rekorunun yanı sıra 3 resmi Dünya rekoru bulunan ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başarmış dalgıç Şahika Ercümen.

Lenovo, yeni konsepti "Her Şey Seninle Başlar" ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da DOER'ları ile yeni başarılara imza atarak, ilham vermeye ve sektördeki öncülüğüne devam etmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lenovo ile 'Her Şey Seninle Başlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement