Levent Kırca, Ersöz ve Tekin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Levent Kırca, Ersöz ve Tekin'i Ziyaret Etti

Levent Kırca, Ersöz ve Tekin\'i Ziyaret Etti

İşçi Partisi (İP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sanatçı Levent Kırca, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Ergenekon ve Balyoz davalarından tutuklu Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in yakınlarıyla görüşerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

25.02.2014 15:05

İşçi Partisi (İP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sanatçı Levent Kırca, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Ergenekon ve Balyoz davalarından tutuklu Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in yakınlarıyla görüşerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Levent Kırca ve beraberindeki partililer, saat 12.00 sıralarında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Dahiliye Kliniğinde tedavi gören Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in yakınlarıyla yaklaşık 40 dakika görüştü.

Görüşme sonrasında açıklama yapan Levent Kırca,  Ersöz ve Tekin'i ziyaret etmek istediklerini fakat yanlarına gidemediklerini, eşleri ve çocuklarıyla görüştüklerini, kendisine çeşitli hediyeler ve mektuplar verdiklerini söyledi.

Kırca, "Bizim adaylarımızın çok önemli bir farkı var. Adaylarımız dosdoğru, dürüst insanlar. Bizim adaylarımızın telefonlarını dinlemek, serbest. Çünkü adaylarımız gündüz günlük yaşamlarında ne konuşuyorlarsa, telefonlarda da onu konuşuyorlar. Hiçbir gizlilikleri yok, adaylarımızın hepsi Atatürkçü, Cumhuriyetçi zaten. Burada birinci vazifemiz Türkiye Cumhuriyetini korumak ve Atatürk ilkelerini yaşatmak. Böyle bir kadro Türkiye Cumhuriyeti'nde mevcut olamamıştır" dedi.

Levent Kırca, konuşmasının ardından Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin ve Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kendisine yazdığı mektupları okudu.  Muzaffer Tekin'in mektubunda şu ifadeler yer aldı:

"Büyük Türk Milletine arzımdır. Hastalığımın öğrenilmesinden itibaren, göstermiş olduğunuz yoğun ilgi beni çok mütehassis etmiştir. Bu destek ile sağlığıma en kısa zamanda ulaşacağıma inanıyorum. Kumpas artık gizlenmeyecek şekilde açığa çıkmıştır. Bu da bizim için büyük teselli kaynağıdır. Özgür ve sağlıklı günlerde görüşebilmek temennilerim ile saygılarımı sunarım."

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ise mektubunda şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kırca, yoldaş başkanım, bize büyük moral ve motivasyon kaynağı oldunuz. Ayağınıza sağlık. Mücadele ve direnme azmi ve gücümüz sizin politik enerjinizle doruğa ulaşıyor. İyi ki varsınız. Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Tüm dost ve yoldaşlara devrimci selamlarımızla."

Bir gazetecinin tedavi gören komutanların sağlık durumlarını sorması üzerine, Levent Kırca, "Komutanların sağlık durumlarıyla ilgili olarak bize net bir bilgi veremiyorlar çünkü yasak. Kendilerini uzaktan gördüm. Çok mutluydular, çok gülüyorlardı. Uzaktan derken bir koridorun ucunda bir odadan gördüm. Filmlere ve oyunlara konu olacak bir resimdi bu. Gülen insanlar gördüm ben ve iyi dileklerim var. Sanki bir an önce iyileşip aramıza katılacaklar gibi bir his var içimde" dedi.

SK (MK) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Levent Kırca, Ersöz ve Tekin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement