Leyla Kalkanlı Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Leyla Kalkanlı Seçim Sonuçları

Leyla Kalkanlı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP Mersin Akdeniz belediye başkan adayı olan Leyla Kalkanlı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15

31 Mart seçimlerinde TKP Mersin Akdeniz belediye başkan adayı olan Leyla Kalkanlı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Mersin Akdeniz ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Leyla Kalkanlı isimli TKP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde TKP Mersin Akdeniz adayı Leyla Kalkanlı kimdir? TKP Mersin Akdeniz adayı Leyla Kalkanlı yüzde kaç oy aldı?

Leyla Kalkanlı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP Mersin Akdeniz belediye başkan adayı olarak gösterilen Leyla Kalkanlı Akdeniz ilçesinde % 0,18 oranında oy almıştır. Akdeniz ilçesinde % 0,18 oranında oy olan Leyla Kalkanlı adlı TKP adayı toplamda 246 adet oy sayısına ulaştı.

Leyla Kalkanlı Kimdir?

Leyla Kalkanlı Seçim Sonuçları

1988'de Mersin'de doğdu. Mustafa Kemal Universitesi Yayladağı Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret bölümünden mezun oldu.
Şu anda bir firmada ön muhasebe elemanı olarak çalışıyor.

Mersin Akdeniz ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Leyla Kalkanlı Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement