Likefest Tarihi Sirkeci Garı'nda 10 Bin Kişiyi Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Likefest Tarihi Sirkeci Garı'nda 10 Bin Kişiyi Ağırladı

Likefest Tarihi Sirkeci Garı\'nda 10 Bin Kişiyi Ağırladı

Sirkeci Tren Garı; bu yıl LikeFest ile 10 bin ziyaretçiyi ağırladı. İstanbul Aydın Üniversitesi de festivalde büyük ilgi gördü.

26.12.2016 15:21  Güncelleme: 15:22

SocialCat organizasyonunda 24-25 Aralık tarihlerinde Sirkeci Tren Garı'nda gerçekleştirilen etkinlikte genç zanaatkârlar ürünlerini sergileme fırsatı bulurken, son yıllarda sıkça duyduğumuz sosyal medya fenomenleri de takipçileri ile bir araya geldi.

"LIKE'A LIKE YAPMAYA GELDİK"

İstanbul Aydın Üniversitesi de Türkiye'nin en çok konuşulan sosyal medya festivali LikeFest'e "like'a like yapmaya geldik" sloganıyla katıldı. İki gün süren festivalde @iaukampus kullanıcı adına sahip sosyal medya hesaplarının tanıtımı yapılırken, İstanbul Aydın Üniversitesi'ni tanımak isteyen gençlerle de bir araya gelinerek üniversite ve üniversitedeki eğitim hakkında bilgi verildi.

FENOMENLERLE SOHBET İMKÂNI

Festivalin birinci günü sosyal medyada çektiği videolar ile fenomen haline gelen İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisi Yusuf Aktaş da takipçileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Ayrıca festivali ziyaret edenler fotoğrafçılıktan terziliğe, resimden ahşap oymaya, müzikten seyyahlığa kadar çok geniş bir yelpazede alanında usta isimler ile iki gün boyunca sohbet etme imkânı buldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Likefest Tarihi Sirkeci Garı'nda 10 Bin Kişiyi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement