Lipton Kokteylleriyle Yazın Keyfini Yaşayın! - Son Dakika
Güncel

Lipton Kokteylleriyle Yazın Keyfini Yaşayın!

Lipton Kokteylleriyle Yazın Keyfini Yaşayın!

Lipton Meyve Çayları ile hazırlanan özel kokteylleri çayseverlerin beğenisine sunuyor.

29.05.2013 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lipton kokteylleriyle yazın keyfini yaşayın!

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, sıcak yaz aylarına eşlik edecek farklı tatlar arayanlar için Lipton Meyve Çayları ile hazırlanan özel kokteylleri çayseverlerin beğenisine sunuyor. Dondurma, meyve ve çeşitli baharatlar ekleyerek hazırlayabileceğiniz Lipton Meyve Çayı kokteylleri, farklı ve hafif tatlarıyla yazın da iyiliği yudumlamanızı sağlıyor.

Çay tutkunlarına birbirinden farklı lezzetler sunan Lipton, meyve çaylarıyla hazırlanan özel kokteylleri sayesinde yaz aylarına farklı bir lezzet katıyor. Dondurma, meyve ve çeşitli baharatlar ekleyerek hazırlanabilecek Lipton Meyve Çayı kokteylleri, Erik Tarçınlı ve Elma tarifleriyle yaz sıcaklarına özel farklı çay deneyimleri sunuyor.

Yaz kokteylleriyle hayatı hafiflet

Lipton'un Facebook sayfasında yer alan 8 haftalık "Lipton Form Plus ile Hayatı Hafiflet" programının yaz aylarındaki en iyi eşlikçisi olan Lipton yaz kokteylleri, günlük hayattaki fiziksel hareketliliği ve dengeli beslenme yönündeki motivasyonu artırmaya katkıda bulunuyor. Formunu korumak isteyen kadınların yaza hazırlık sürecini keyifli hale getirmeyi hedefleyen 8 haftalık program kol, bacak, bel ve kalça bölgelerine yönelik 20 dakikalık hareketlerden oluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lipton Kokteylleriyle Yazın Keyfini Yaşayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement