Çorum'da Lise Öğrencisini Kaçıran 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Lise Öğrencisini Kaçıran 2 Kişi Tutuklandı

Çorum\'da Lise Öğrencisini Kaçıran 2 Kişi Tutuklandı

Çorum'da 16 yaşındaki lise öğrencisi bir kız çocuğunu kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

11.09.2014 17:39  Güncelleme: 11:20

Çorum'da lise öğrencisi 16 yaşındaki A.U.'yu kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 36 yaşındaki Ünsal A. ve 35 yaşındaki Mustafa A., sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Çorum'un Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Ünsal A., komşusunun oğlu 16 yaşındaki A.U.'dan, evdeki halıyı otomobile taşıması için yardım etmesini istedi. A.U., iddiaya göre Ünsal A.'nın evine giderken burada etkisiz hale getirildikten sonra elleri bağlanıp ağzı kapatıldıktan sonra Mustafa A. ile birlikte otomobile bindirilip kaçırıldı. Osmancık İlçesi Beydili Köyü'ne bir ahıra götürülen A.U. burada bırakıldı. Gece geç saatlerde ellerindeki bağı çözen A.U., köylülerden yardım isteyip jandarmayı aradı. Bu arada ailesi de polise çocuklarının kayıp olduğu ihbarında bulundu.

İhbar üzerine köye gelen A.U.'nun ifadesini aldı. Şikayet üzerine olay jandarma tarafından polise bildirildi. Ekipler, şüpheliler Ünsal A. ve Mustafa A.'yı, gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 2 şüpheli, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Lise Öğrencisini Kaçıran 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement