Liseli Voleybolcular İlk Kez Başörtüleriyle Sahaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Liseli Voleybolcular İlk Kez Başörtüleriyle Sahaya Çıktı

Liseli Voleybolcular İlk Kez Başörtüleriyle Sahaya Çıktı

Burdur Genç Kızlar Voleybol Turnuvası'nda mücadele eden Anadolu İmam Hatip Lisesi Bayan Takımı'nda bulunan kızlar sahaya ilk kez başörtüsüyle çıktı.

15.11.2013 18:36  Güncelleme: 02:02

Burdur Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Turnuvası'nda mücadele eden Anadolu İmam Hatip Lisesi Bayan Takımı'nda bulunan başörtülü kızlar, sahada ilk kez bu şekilde yer almanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı.

İLK KEZ BAŞÖRTÜSÜYLE KATILDI

Hüseyin Bayer Spor Salonu'nda devam eden turnuvaya Burdur'daki liselerden 16 takım katıldı. Antrenörlüğünü beden eğitimi öğretmeni Besim Hopayılmaz'ın yaptığı Anadolu İmam Hatip Lisesi Bayan Takımı'nda bulunan Emine Kılıç, Fatmagül Kılıç, Dudu Day Ağaç, Duygu Nur Aslan sahada başörtülü yer almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.

Turnuvada Ercan Akıncı Fen Lisesi ile karşılaşan Anadolu İmam Hatip Lisesi Bayan Takımı, sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

"GURUR DUYDUM"

Oyunculardan Fatmagül Kılıç, çok sevdiği voleybola 4. sınıfta başladığını söyledi. Sahada ilk kez başörtüyle yer almanın mutluluk verici olduğunu anlatan Kılıç, "Bildiğim kadarıyla şimdiğe kadar böyle bir şey olmamış. Başörtülü olmaktan ve sahada bu şekilde yer almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

SAHAYA ÇIKMALARI İÇİN DİLEKÇE YAZILDI

Duygu Nur Aslan ise geçen seneden bu yana voleybol oynadığını anlatarak, sahada ilk kez başörtüyle yer aldığı için heyecanlı olduğunu dile getirdi. Voleybol İl Temsilcisi Resul Ay da öğrencilerin başörtüsüyle sahada yer alıp alamayacağı konusuyla ilgili Voleybol Federasyonu'ndan görüş istemek için Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne dilekçe yazdığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Liseli Voleybolcular İlk Kez Başörtüleriyle Sahaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement