Lösemili Erdal'ın Galatasaray Tutkusu - Son Dakika
Güncel

Lösemili Erdal'ın Galatasaray Tutkusu

Lösemili Erdal\'ın Galatasaray Tutkusu

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kan kanseri (Akut Lenfoblastik Lösemi) tedavisi gören 6 yaşındaki Erdal Kansu, zorlu hastalığa karşı verdiği savaşta Galatasaray sevgisine tutunuyor.

26.05.2013 11:04

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kan kanseri (Akut Lenfoblastik Lösemi) tedavisi gören 6 yaşındaki Erdal Kansu, zorlu hastalığa karşı verdiği savaşta Galatasaray sevgisine tutunuyor.

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde oturan Hüseyin ve Dursade Kansu'nun 2 çocuğundan küçüğü Erdal Kansu, geçen 3 Ocak'ta hafif ateş, öksürük ve halsizlik şikayetleriyle ailesi tarafından Hasyurt Sağlık Ocağı'na, daha sonra Kumluca Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan kan tahlilleri, hastalığın lösemi olduğu yönünde çıkınca, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. AÜ Hastanesi'nde tetkikleri yapılan Erdal'a, kemoterapi tedavisi uygulanmaya başlandı.

HER İSTEĞİ SARI KIRMIZI

Hastanede 5 aydır lösemi ile mücadele eden Erdal, fanatik taraftarı olduğu Galatasaray'ın sarı kırmızı renkli formasını bir an olsun üzerinden çıkarmıyor. Seracılık yaparak geçimini sağlayan baba Hüseyin Kansu, eşi Dursade'nin Erdal'ın tedavisi için Antalya'da kaldığını, kendisinin ise çalıştığı için Kumluca'da bulunduğunu, ancak sık sık Antalya'ya geldiğini anlattı. Hüseyin Kansu, Antalya'ya gelirken telefon açıp 'Erdal ne istiyorsun' diye sorduğunda oğlunun her seferinde, Galatasaray forması, futbol topu ya da Galatasaray'ın renklerini taşıyan bir şey istediğini belirterek şöyle dedi:

"Erdal'ı hayata bağlayan sanırım Galatasaray sevgisi. Kumluca'da kalan ablası 13 yaşındaki Cennet'ten de her seferinde Galatasaray posteri ve futbolcu resimleri istiyor. Acısının bu sevgiyle dindiğine inanıyorum." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösemili Erdal'ın Galatasaray Tutkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement