Lübnan'daki Patlama - Son Dakika
Güncel

Lübnan'daki Patlama

Lübnan\'daki Patlama

Beyrut'taki saldırıları Abdullah Azzam Tugayları üstlendi

19.11.2013 15:33

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen saldırıları Abdullah Azzam Tugayları üstlendi.

El-Kaide'ye bağlı Abdullah Azzam Tugayları liderlerinden Seraceddin Zureykat, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan İran'ın Beyrut Büyükelçiliği yakınında bomba yüklü araç ve motosikletle düzenlenen saldırıları kendilerinin gerçekleştirdiğini duyurdu.

"Hizbullah Suriye'den çekilene ve Lübnan'da tutuklu el-Kaide mensupları serbest bırakılana kadar" bu gibi eylemlere devam edecekleri tehdidinde bulunan Zureykat, Abdullah Azzam Tugayları'nın ard arda iki eylem gerçekleştirdiğini belirtti.

Zureykat el-Kaide'ye bağlı el-Fecr Basın Merkezi aracılığıyla daha sonra açıklama yapılacağını ifade etti.

Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesinde bulunan İran Büyükelçiliği yakınında meydana gelen patlamada 32 kişi hayatını kaybetmiş, 146 kişi yaralanmıştı. - Lübnan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lübnan'daki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement