Lucy Liu Braun Global Güzellik Elçisi - Son Dakika
Güncel

Lucy Liu Braun Global Güzellik Elçisi

Lucy Liu Braun Global Güzellik Elçisi

Lucy Liu Braun Satin Hair 7 saç şekillendiricilerinin global güzellik elçisi oldu

04.10.2011 16:24

Charlie'nin Melekleri ve Kill Bill filmleriyle ün kazanan Hollywood yıldızı Lucy Liu, Braun Satin Hair 7 saç düzleştiricisi ve saç fırçasının yeni yüzü oldu. Ünlü yıldızın yer aldığı reklam filmi Türkiye'de Ekim ayında yayına başlıyor. İkon haline gelen tarzı ve eskimeyen güzelliğiyle tanınan Lucy'nin kuzguni siyah saçları, onu bugüne kadar görmeye alıştığımız Hollywood kadın yıldızlarından ayırıyor. Ally McBeal'daki uzun ve seksi lüle lüle modellerinden Kill Bill'in dövüş sahnelerinde çılgınca savrulan saçları, güzel yıldızın yanında adeta bir yardımcı oyuncu oluyor.

Lucy Liu ise şöyle konuştu: "İş nedeniyle dünyayı dolaştığım için kendimi çok şanslı sayıyorum ve her zaman gördüklerimden ve yaşadıklarımdan ilham almaya çalışıyorum. Saçım sık sık şekillendirildiği için, yeni modelleri ve görünümleri denerken saçımın sağlığını korumam çok önemli; bu konuda ödün vermek istemiyorum. IONTEC'li Braun Satin Hair Brush saç fırçasına ve Satin Hair 7 saç düzleştiricisine sonuna kadar güveniyorum. IONTEC'li Satin Hair Brush, güzellik için vazgeçilmez aksesuarlarımdan biri oldu ve her ihtiyacım olduğunda parlaklık vermesi için artık çantamdan ayırmıyorum."

En yeni Braun Saç Bakımı ürünlerini ve Lucy Liu'nun tarzının ilham kaynaklarını yakından tanımak için www.braun.com/tr ve www.facebook.com/BraunBeautyTR adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Bir simge haline gelmiş IONTEC özelliği ile tanınan Braun Satin Hair 7 saç şekillendiricileri, kadınlara saçlarını şekillendirirken sağlığını korumanın güvencesini sunuyor. Braun Satin Hair 7 saç düzleştiricisi ve Satin Hair Brush'ın elçisi olan Lucy Liu da kadınlara yepyeni saç şekilleri denemeleri için yeşil ışık yakacak ve saçlarını şekillendirirken yıpranmaktan korunduğunu bilmenin güvenini aşılayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lucy Liu Braun Global Güzellik Elçisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement