Lüks Gemide Yolcudan Çok Personel Var - Son Dakika
Güncel

Lüks Gemide Yolcudan Çok Personel Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bahama Bayraklı Silver See firmasına ait "Silver Wind" adlı lüks yolcu gemisinin limandan görünüşü, Yolcuların yat limanında yürüyüşleri, - Bahama bayraklı "Silver Wind" isimli lüks yolcu gemisi, 140 yolcu ve 230 personeliyle Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi Bahama bayraklı Silver See firmasına ait "Silver Wind" adlı lüks yolcu gemisi, 140 yolcusu ve 230 personeliyle Marmaris Limanı'na yanaştı.

27.04.2016 14:18

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bahama Bayraklı Silver See firmasına ait "Silver Wind" adlı lüks yolcu gemisinin limandan görünüşü,

Yolcuların yat limanında yürüyüşleri, - Bahama bayraklı "Silver Wind" isimli lüks yolcu gemisi, 140 yolcu ve 230 personeliyle Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi

Bahama bayraklı Silver See firmasına ait "Silver Wind" adlı lüks yolcu gemisi, 140 yolcusu ve 230 personeliyle Marmaris Limanı'na yanaştı.

Kuşadası'ndan gelen gemide ABD'lilerden oluşan 140 yolcu ve 230 personel bulunuyor.

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen yolcular, tarihi ve turistik alanlar ile doğal güzellikleriyle ünlü yerleri gezmek üzere limandan ayrıldı.

Güneşli havayı da fırsat bilerek yat limanı ve Kordon Caddesi'nde dolaşan yolcular, daha sonra Marmaris Kapalı Çarşısı'nda alışveriş yaptı. Bazı yolcular da sahildeki kafelerde vakit geçirdi.

Butik bir gemi olan "Silver Wind", 17 bin groston ağırlığında ve 156 metre uzunluğunda. Geminin akşam saatlerinde Antalya'ya gideceği öğrenildi.

Lüks Gemide Yolcudan Çok Personel Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lüks Gemide Yolcudan Çok Personel Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement