Lütfü Savaş'tan Telekomünikasyon Şirketlerine Çağrı: "İnternette Çok Büyük Sorun Yaşıyoruz, Bugün Yanımızda Olmayacaklarsa Ne Zaman Olacaklardı" - Son Dakika
Güncel

Lütfü Savaş'tan Telekomünikasyon Şirketlerine Çağrı: "İnternette Çok Büyük Sorun Yaşıyoruz, Bugün Yanımızda Olmayacaklarsa Ne Zaman Olacaklardı"

Lütfü Savaş\'tan Telekomünikasyon Şirketlerine Çağrı: "İnternette Çok Büyük Sorun Yaşıyoruz, Bugün Yanımızda Olmayacaklarsa Ne Zaman Olacaklardı"

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depreminin ardından telekomünikasyon şirketlerine seslendi. HBB Başkanı Savaş, “İnternette çok büyük sorun yaşıyoruz, bugün yanımızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklardı? Konuyla ilgili herkesi üzerine düşeni yapmaya davet ediyorum. Şu anda iletişim kanallarının açık olması hepimiz için çok kritik” dedi.

10.02.2023 11:05  Güncelleme: 11:11

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depreminin ardından telekomünikasyon şirketlerine seslendi. HBB Başkanı Savaş, "İnternette çok büyük sorun yaşıyoruz, bugün yanımızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklardı? Konuyla ilgili herkesi üzerine düşeni yapmaya davet ediyorum. Şu anda iletişim kanallarının açık olması hepimiz için çok kritik" dedi.

Başkan Savaş, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin en ağır vurduğu kentlerden Hatay'daki iletişim sorunu nedeniyle telekomünikasyon şirketlerine, "İnternette çok büyük sorun yaşıyoruz, bugün yanımızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklardı? Konuyla ilgili herkesi üzerine düşeni yapmaya davet ediyorum. Şu anda iletişim kanallarının açık olması hepimiz için çok kritik" çağrısı yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Lütfü Savaş'tan Telekomünikasyon Şirketlerine Çağrı: 'İnternette Çok Büyük Sorun Yaşıyoruz, Bugün Yanımızda Olmayacaklarsa Ne Zaman Olacaklardı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Uğur Yazıcı: Hatay bu hale gelirken üzerine düşeni neden yapmadın Sayın Savaş!!!! 0 1 Yanıtla

Advertisement