Antalya'da Maaşlarını Alamayan Taşeron İşçiler İş Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Maaşlarını Alamayan Taşeron İşçiler İş Bıraktı

Antalya\'da Maaşlarını Alamayan Taşeron İşçiler İş Bıraktı

Antalya Büyükşehir Belediyesine hizmet veren taşeron firma çalışanları, 77 gündür maaş alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

17.09.2013 19:50  Güncelleme: 23:25

Maaşlarını alamayan taşeron firma çalışanları iş bıraktı - ANTALYA

Maaşlarını alamayan taşeron firma çalışanları iş bıraktı

- Antalya Büyükşehir Belediyesine taşeron firma üzerinden hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, 77 gündür maaş alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesine taşeron firma üzerinden hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları maaşlarını alamadıkları iddiasıyla iş bıraktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan yaklaşık 700 Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı, maaş alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Burada bir süre bekleyen işçiler, belediye yetkilileriyle görüşmek istedi.

İşçilerin isteği üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin belediye önüne gelerek işçilerle görüştü. Aktekin, belediyenin kullanmak istediği bir kredi limiti bulunduğunu belirtti. Bununla ilgili 3 gündür çalışma yaptıklarını anlatan Aktekin, bankanın kredi vermesinin 10 gün süreceğini ifade etti. Aktekin, "Oradan gelecek parayı şirkete aktaracağız. Taşeron sistemi şirketin elini güçlendiren bir sistem. Bu yüzden dolayı maaşlarınızı alamadığınız için çok özür diliyorum" diye konuştu.

Yaklaşık iki saat belediye önünde bekledikten sonra dağılan işçiler maaşların ödeneceği güne kadar iş bırakma eylemlerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

taşeron işçiler maaş

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayınlayan: Tuncer Çetinkaya

-iş bırakma eylemi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Maaşlarını Alamayan Taşeron İşçiler İş Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement