Madem'den Öğrenci ve Velilere Seminer - Son Dakika
Güncel

Madem'den Öğrenci ve Velilere Seminer

Madem\'den Öğrenci ve Velilere Seminer

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından velilere ve öğrencilere yönelik seminerler düzenleniyor.

15.11.2016 15:09

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından velilere ve öğrencilere yönelik seminerler düzenleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından düzenlenen yeni dönem eğitim seminerleri başladı.

Seminer programları kapsamında anaokulları dahil olmak üzere ilk ve orta öğretim kurumlarında sunumlar yapılırken, bir hafta içerisinde Rahmi Akıncı, Hatunsuyu Çiçek, Dilek Örenönü ve Hanımınçiftliği ilkokulları ile Battalgazi Şehit Erdal Alpkılıç Ortaokulu, Liderler ile Şehit Atilla Aydoğdu anaokullarında seminer düzenlendi.

MADEM eğitmenleri, ayrıca Büyükşehir Belediyesi'ne ait Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezinde de bir seminer verdi.

Öğrenci ve veliler için ayrı ayrı programlar düzenleyen MADEM görevlileri seminerlerde, başarıyı artırmada anne babanın rolü, verimli ders çalışma teknikleri, çocuklarda görülen davranış bozuklukları, aile içi iletişim, okul başarısında ailenin rolü ve motivasyon konularını işliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Madem'den Öğrenci ve Velilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement