Magider Kadın Kollarında Yeni Dönem - Son Dakika
Güncel

Magider Kadın Kollarında Yeni Dönem

Magider Kadın Kollarında Yeni Dönem

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Kadın Kollarında görev değişimi yaşandı.

12.11.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Kadın Kollarında görev değişimi yaşandı. Kadın kolları kurulduğu günden beri başkanlık görevini yürüten Nurten Topbaş Pınar, görevi Işıl Palabıyık Yılmaz'a teslim etti.

MAGİDER Kadın Kolları Başkanı Nurten Topbaş Pınar, dernek binasında düzenlenen törenle görevini Işıl Palabıyık Yılmaz'a devretti.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de kadın istihdamının artırılmasına yönelik çalışmaların hız kazanacağını kaydetti. Aloğlu, "3 sene önce kurduğumuz kadın kollarında yeni bir döneme başlıyoruz. Türkiye'de bir ilk olan ve derneklerde daha önce olmamış olan bir birim kurarak kadınlar kolumuzu oluşturmuştuk. Kadınlar kolumuz, bizlerle birlikte birçok faaliyette bulunarak, kermesler düzenleyip üniversitede seminerler verdi. MAGİDER olarak toplumumuzdaki kadınlarımızın değerini iyi biliyoruz. Hem iş hayatında hem de güncel hayatta önemli fikirleri ve katkılarıyla bizlere destek olacaklarını biliyoruz" diye konuşarak eski başkan Nurten Topbaş Pınar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yeni başkan Işıl Palabıyık Yılmaz'a görevinde başarılar diledi.

Eski başkan Nurten Topbaş Pınar ise, "MAGİDER ailesinin fertleri olarak güzel işlere imza attığımıza inanıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de görevinde başarılar diliyorum" diyerek yeni başkan Işıl Palabıyık Yılmaz ile birlikte başarılı ve güzel projelere imza atacaklarını vurguladı.

Törene katılan MAGİDER Proje danışmanlarından Necati Abalı da şunları söyledi: "Sadece Manisa'da değil, Ege Bölgesi'nde projeleriyle adından söz ettiren MAGİDER ile güzel işler yaptık. Hem kadın kollarımız hem üniversite kollarımızla beraber daha iyi işler yapacağımıza eminiz. Bizler proje danışmanları olarak Manisa için yapılacak olan her işte sizlerle beraberiz"

Işıl Palabıyık Yılmaz başkanlığındaki MAGİDER Kadın Kolları yönetiminde başkan yardımcısı olarak Burcu Öztürk, yönetim kurulu üyeleri olarak da Nurten Topbaş Pınar, Fatma Akan, Zeynep Çakar, Duygu Eren, Filiz Tuğçe Ayrancı, Esra Ülkü ve Ayla Odabaş yer alıyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Magider Kadın Kollarında Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement