Malatya'da 3 Ayrı Kazada 9 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Malatya'da 3 Ayrı Kazada 9 Kişi Yaralandı

Malatya\'da 3 Ayrı Kazada 9 Kişi Yaralandı

Malatya’da yaşanan 3 ayrı trafik kazasında toplam 9 kişi yaralandı.

10.05.2017 12:47

Malatya'da yaşanan 3 ayrı trafik kazasında toplam 9 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, meydana gelen ilk kaza, çevreyolu Makro Market Kavşağında yaşandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 NH 524 plakalı otomobil ile hasta taşıyan bir ambulans çarpıştı. Kazada ambulans içerisinde hasta olarak bulunan 5 yaşındaki Halil İbrahim Dinkci ile hasta yakını Fatma Karakuş ve ambulansta görevli sağlık personeli Handan Yücel (22) yaralandı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar olay yerine gelen bir başla ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Malatya- Elazığ Karayolu Hacıhalil Çiftliği mevkiinde yaşanan bir başka kazada ise sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir araç yol kenarındaki trafik levhasına çarparak devrildi. Kazada araç içerisinde bulunan aynı aileden Muhammed Arda (11), Mahmut, (34), Vesile ve Ahmet Tarık Haskul (4) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Kentteki son kaza ise Malatya- Sivas karayolu üzerinde bulunan Yazıhan ilçesinde meydana geldi. 44 NH 934 plakalı hafif ticari araç ile 23 DH 225 plakalı kamyonun çarpışması sonucu yaralanan bir kişi ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan 3 ayrı kaza ile ilgili güvenlik güçleri inceleme başlattı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'da 3 Ayrı Kazada 9 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement