Malatya'da Bayram Namazı Sonrası Mezarlıklarda Duygu Dolu Anlar Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Bayram Namazı Sonrası Mezarlıklarda Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Malatya'da Ramazan Bayramı namazını kılmak için camilere akın eden vatandaşlar, bayram namazının ardından depremde vefat eden yakınlarının mezarlarına giderek duygu dolu anlar yaşadılar. Şehir Mezarlığı'nda kılınan bayram namazı sonrasında okunan hutbe ve yapılan dua sonrası cemaat birbirleriyle bayramlaştı ve lokum ikram edildi. Mezarlıklara giden vatandaşlar ise uzun süre yakınlarının kabirlerinin başında kalarak gözyaşı döktüler.

21.04.2023 09:55

MALATYA'da, çok sayıda vatandaş, Ramazan Bayramı namazını kılmak için camilere akın etti. Bayram namazının ardından mezarlığa gidenler, depremde vefat eden yakınlarının başında duygu dolu anlar yaşadı.

Bayram namazını Şehir Mezarlığı'nda kılmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatinde saf tuttu. Depremde hasar alan mezarlıktaki camide vatandaşlar cenaze namazı kılınan alanda bayram namazı kıldı. Namazın ardından okunan hutbe ve yapılan dua sonrası cemaat birbirleriyle bayramlaştı. Namaz sonrasında lokum ikram edildi. Mezarlıklara giden çok sayıda kişi yakınlarının kabrini ziyaret etti. Depremde vefat edenlerin ailelerine teselli vermeye çalışan vatandaşlar uzun süre mezarlıklardan ayrılmayarak, gözyaşı döktü. (DHA)

Malatya\'da Bayram Namazı Sonrası Mezarlıklarda Duygu Dolu Anlar Yaşandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Bayram Namazı Sonrası Mezarlıklarda Duygu Dolu Anlar Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement