
Malatya'da serinlemek için gölete giren çocuk boğuldu.
Kent merkezindeki Taştepe Mahallesi'nde oturan Mehmet Karabey(16), kardeşi Ömer (12) ve 3 arkadaşıyla Orduzu beldesindeki Taşpınar Göleti'ne gitti.
Serinlemek için suya giren çocuklardan Mehmet Karabey, iddiaya göre, cep telefonuyla hatıra fotoğrafı çektirmek için kıyıdan uzaklaştığı sırada bir anda gözden kayboldu.
Ömer Karabey ve arkadaşlarının haber vermesi üzerine gölete sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı su altı arama kurtarma ekibi, yaptığı çalışma sonucu Karabey'in cesedini buldu.
Çocuğun cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna gönderildi. - Malatya
Son Dakika › Güncel › Malatya'da Gölete Giren Çocuk Boğuldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.