Maliye Bakanı: Yedi Personel Hakkında Soruşturma Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Maliye Bakanı: Yedi Personel Hakkında Soruşturma Açıldı

Maliye Bakanı: Yedi Personel Hakkında Soruşturma Açıldı
26.12.2013 09:34  Güncelleme: 10:40

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bakanlığa yapılan ihbar ve şikayetler üzerine bakanlığın yedi personeli hakkında soruşturma açıldığını bildirdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medyada paylaşımları nedeniyle Bakanlığa yapılan ihbar ve şikayetler üzerine bakanlığın yedi personeli hakkında soruşturma açıldığını bildirdi.

CHP'Lİ VEKİLİN SORU ÖNERGESİNİ YANITLADI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesini yanıtlayan Maliye Bakanı, "Göreve başladığım tarihten itibaren şahsımı sosyal medyada eleştirenler hakkında bakanlığımızca herhangi bir işlem yapılmamış olup, mahkemeler tarafından cezalandırılan personel bulunmamaktadır" dedi.

7 PERSONELİMİZ HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Bakanlık personelinin sosyal medya hesaplarının takip edilmediğini ifade eden Maliye Bakanı, "Sosyal medyada paylaşımları nedeniyle bakanlığımıza yapılan ihbar ve şikayetler üzerine bakanlığımızın yedi personeli hakkında soruşturma açılmıştır.

Bakanlığımız bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşlarda çalışanların twitter, facebook, mail adresi gibi hesapları ile ilgili soruşturma ve incelemeye alınan personel bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Maliye Bakanı: Yedi Personel Hakkında Soruşturma Açıldı - Son Dakika


Advertisement