Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde üç eve girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen 37 yaşındaki Erdal Güldür, polis ekiplerince yakalandı. Hırsızlık suçundan 5 sabıkası bulunan ve bir ay önce cezaevinden çıktığı belirlenen şüpheli, tutuklanarak yeniden cezaevine konuldu.
Malkara Gazibey Mahallesi'nde üç evde meydana gelen hırsızlık olayında uydu alıcısı, LCD televizyon, 4'lü ocak ve 3 halı çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri evlerde yaptığı incelemede hırsızlıktan sabıkası bulunan Erdal Güldür'ün parmak izini tespit etti. Kendi evinde gözaltına alınan şüpheli, suçunu itiraf ederek çaldığı malzemeleri de sattığını söyledi.
Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Erdal Güldür'ün hırsızlık suçundan 5 sabıkası olduğu ve cezaevinden bir ay önce çıktığı belirlendi. Güldür, mahkemece tutuklandı. Evlerden çalınan eşya ise sahipleri teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Tekirdağ/ Malkara
Son Dakika › Güncel › Malkara'da 3 Evi Soyan Hırsız Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.