Manavgat 5. Side Dünya Müzikleri Festivali Başladı - Son Dakika
Güncel

Manavgat 5. Side Dünya Müzikleri Festivali Başladı

Manavgat 5. Side Dünya Müzikleri Festivali Başladı

5. Side Dünya Müzikleri Festivali başladı *- MANAVGAT Belediyesi tarafından bu yıl 15'inci düzenlenen Side Dünya Müzikleri Festivali, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın verdiği konserle başladı.

09.10.2015 12:22

5. Side Dünya Müzikleri Festivali başladı

*- MANAVGAT Belediyesi tarafından bu yıl 15'inci düzenlenen Side Dünya Müzikleri Festivali, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın verdiği konserle başladı.

Side Antik Tiyatrosu'nda Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın verdiği açılış konserini Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ile yerli ve yabancı çok sayıda sanatsever izledi. Şef Murat Göktaş yönetiminde gerçekleşen konserde Tuncay Kayış ve Melodi Kayış solist olarak sahne aldı. Yaklaşık 1,5 saat süren konser sonunda antik tiyatroyu dolduran yerli ve yabancı sanatsever, sanatçıları ayakta alkışladı. Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden konser sonrası Şef Murat Göktaş ve solistler Tuncay Kayış ve Melodi Kayış'a çiçek takdim etti.

Side Dünya Müzikleri Festivali kapsamında, 9 Ekim'de Antalya Opera Festival Orkestrası, 10 Ekim'de Golden Horn Brass grubu konser verecek. 11 Ekim'de Anjelika Akbar ve Hakan Aysev, 12 Ekim'de Enbe Orkestrası ve 13 Ekim'de ise Ramona Carr-Jazz Sextet sahneye çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat 5. Side Dünya Müzikleri Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement