Manisa AP Genel Başkanı'ndan Hükümete Fetö Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Manisa AP Genel Başkanı'ndan Hükümete Fetö Tepkisi

AP Genel Başkanı'ndan hükümete FETÖ tepkisiADALET Partisi (AP) Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, 15 Temmuz'da darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile mücadele konusunda hükümeti eleştirdi.

20.07.2017 17:53

AP Genel Başkanı'ndan hükümete FETÖ tepkisi

ADALET Partisi (AP) Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, 15 Temmuz'da darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile mücadele konusunda hükümeti eleştirdi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, partisinin genel başkan yardımcısı ve diğer yöneticileriyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Manisa'ya geldi. AP Genel Başkanı Prof. Dr. Vesyel Öz, ilk olarak partisinin İl Başkanı Zafer Özkoyuncular ve partililerle, Yunusemre İlçesi Uncubozköy'deki İncirzade'de düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. AP Genel Başkanı Öz, partisinin 70 ilde örgütlenmesini tamamlayarak seçimlere girmeye hak kazandığını söyledi. Önümüzdeki seçimler için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Öz, "Adalet Parti'nin yanına 'K' koyarak adaletli olunmuyor. Adalet partisi olmak için adaletli olmak lazım. Namuslu olmak lazım" diye konuştu.

AK Parti hükümetini FETÖ terör örgütü ile mücadele konusunda eleştiren Öz, "Bunlar şimdi FETÖ ile mücadele ediyorlar ya! FETÖ'nün isim babası bunlar. Biz koymadık. Bugün FETÖ ile yapılan mücadelede AK Parti'nin tamamı FETÖ örgütüdür. Ben bunu açıklıkla söylüyorum. CHP bunu söyleyemiyor. İsterlerse dava açsınlar bana. 'Siyasi ayak' diyorlar. Ayak değil olduğu gibi blok halindedir. CHP, MHP ve diğer partilerin içerisinde de olabilir. Bunu araştırmak lazım. AK Parti Türkiye'de FETÖ'ye nikah kıyan hem nikah memurudur hem de ev sahibidir. Yardım ve yataklık yapan bizzati siyasi ayağın tamamıdır. Şu anda Kadir Topbaş'ın damadını al, anlaştıktan sonra bırak. Masum vatandaş ise içerde yatıyor. Melih Gökçek'in FETÖ bağlantılı davalarını kapatıyorlar. İnternete girin ve bakın hepsi zamanında gözyaşı döküp 'Hoca efendim hasret bitsin' diyordu" dedi.

Hükümetin FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili de harekete geçmesini isteyen Vecdet Öz, "Eğer AK Parti örgütün siyasi ayağına yönelik adım atmazsa, samimiyetsizdir, şerefsizdir. 15 Temmuz hadisesinde sahtedir gözyaşları. Biz darbe girişimine karşı duran milletimizi alkışlıyoruz. Çünkü onlar kahramandır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ama 15 Temmuz günü bizim için hem minnet günü hem lanet günü. Buna vesile olan siyasette lanet okuma günümüzdür" diye konuştu.

AP Genel Başkanı Prof.Dr. Öz konuşmaların ardından, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e ve kentteki çeşitli odalara ziyaretlerde bulundu.

Manisa AP Genel Başkanı\'ndan Hükümete Fetö Tepkisi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa AP Genel Başkanı'ndan Hükümete Fetö Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement