Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Başladı - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor\'da Hazırlıklar Başladı

Çanakkale Dardanelspor'u 2-0 mağlup ederek 5'te 5 yapan ve 53 puana ulaşan Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Yeni Altındağ Belediyesppor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla başladı.

21.02.2018 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her geçen hafta 2. Lig hedefine bir adım daha yaklaşan ancak, büyük bir avantaj yakalamasına rağmen rehavete kapılmadan büyük bir ciddiyetle yoluna devam eden 3. Lig 1. Grup lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla başladı. Pazar günü oynadığı Çanakkale Dardanelspor maçının ardından Pazartesi gününü izinli olarak geçiren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da tek hedef Yeni Altındağ Belediyespor'u evine puansız gönderip üst üste 6'ıncı galibiyetini almak.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜYDÜ

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da bugün başlayan Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıklarında futbolcular hırs küpüydü. Yeşil Beyazlı temsilcimizde sakatlıkları bulunan Cihan, Ufukhan ve izinli olan Tolga dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldılar. Düz koşuyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. 5'e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda oyun oynayan Yeşil Beyazlılar, yarı alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement