Manisa'da Kurban Bayramı Boyunca Ulaşım Ücretsiz Olacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa'da Kurban Bayramı Boyunca Ulaşım Ücretsiz Olacak

25.05.2026 15:01  Güncelleme: 16:53

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MANULAŞ ile kooperatiflere ait toplu taşıma araçları, 26-30 Mayıs 2026 tarihlerinde ücretsiz hizmet verecek.

(MANİSA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MANULAŞ'a ait araçlar ile kooperatiflere ait toplu taşıma araçları, il genelinde Kurban Bayramı boyunca ücretsiz hizmet verecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi toplu taşıma araçları ile MANULAŞ'a ait toplu taşıma araçları ve özel kooperatiflere ait toplu taşıma araçları, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı doğrultusunda yapılan düzenlemeye göre; 26, 27, 28, 29 ve 30 Mayıs 2026 tarihlerinde ücretsiz olacak.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Manisa il genelinde, özel kooperatifler ve belediyemize ait toplu taşıma araçlarının tamamında, ilçeler arası hatlar hariç olmak üzere mahallelerden il ve ilçe merkezlerine, ayrıca şehir merkezlerinde gerçekleştirilen tüm taşımalarda bayram boyunca ulaşım ücretsiz olacaktır" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Manisa'da Kurban Bayramı Boyunca Ulaşım Ücretsiz Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement