Manisa'daki Fetö/pdy Operasyonunda 8 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Manisa'daki Fetö/pdy Operasyonunda 8 Tutuklama

Manisa\'daki Fetö/pdy Operasyonunda 8 Tutuklama

Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 kişiden 8'i tutuklandı.

03.06.2017 02:21

Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 kişiden 8'i tutuklandı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'nin deşifre edilmesine yönelik açtığı soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye getirilen zanlılardan aralarında örgütün sözde "sağlık alanında il sorumlusu" H.A. ve örgütün sorumlularından G.Ç'nin de olduğu 8'i tutuklandı, 2'si ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 23 Mayıs'ta FETÖ/PDY ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kentte faaliyet gösteren müteahhit, kapatılan eğitim ve sağlık kurumlarının eski çalışanları ile meslekten ihraç edilen memurlara yönelik operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'daki Fetö/pdy Operasyonunda 8 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement