Manisaspor 5 Futbolcu Deniyor - Son Dakika
Güncel

Manisaspor 5 Futbolcu Deniyor

Manisaspor 5 Futbolcu Deniyor

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarına başlarken siyah beyazlılar, 2'si yabancı 5 futbolcuyu denemeye aldı.

30.06.2017 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarına başlarken siyah beyazlılar, 2'si yabancı 5 futbolcuyu denemeye aldı.

Karşıyaka'dan sol açık Emre Taşdemir ve kaleci Serdar Ustabaş ile Diyarbekirspor'dan sol bek Berk Yılmaz'ın yanı sıra Kamerunlu stoper Patric Thierry ve Sırp stoper Nikola Pronek, sezonun ilk antrenmanında takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, 5 oyuncunun 10 gün kendileriyle idmana çıkacağını belirtti, "Hemen karar vermeyeceğiz. Görüp izledikten sonra sağlıklı bir değerlmendirme yapacağız" dedi.

Siyah beyazlı takımın sezonun ilk çalışmasında izinli olan Mustafa Sevgi, Hakan Turan, Slavko Perovic ve Billal Sebaihi yer almadı.

Yeni transferlerden Abdülkadir ve Hikmet'in yanı sıra Metin, İsmail Haktan, Ümit Yasin, Mikic, Uğur, Deniz ve Gökdeniz düz koşu yaparken altyapıdan Ömer, Alper, Asım, Batuhan ve Zafer, takımla birlikte çalıştı.

3 kaleci transfer edeceklerini, ayrıca orta saha, forvet, sol bek, sol kanat ve santrfor mevkilerine takviye yapacaklarını belirten Sait Karafırtınalar, bazı Süper Lig oyuncuları ile temasta olduklarını kaydetti. Tecrübeli teknik adam, iç transferlerle ilgili şu bilgileri verdi:

"Berkay imza atıp takıma katılacak. Ali Özgün'ün talipleri çok, bekleyeceğiz. Hüseyin, Erman ile Dimov'un kalmasını istiyorum. Ufuk Budak alacaklarının ödenmesini istiyor. Kararı kendisi verecek."

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor 5 Futbolcu Deniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement