Yeni sezonda PTT 1'inci Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Manisaspor'da yöneticiler iç transferde kaleci Bayram'la yeniden anlaştıklarkını açıklarken Menemen Belediyespor teknik direktörü Suat Kaya ise Bayram'ın önümüzdeki sezon takımının formasını giyeceğini söyledi.
26 yaşındaki file bekçisi ile görüşüp el sıkıştıklarını dile getiren Suat Kaya, "Bayram uzun süredir istediğimiz bir isimdi. Kendisiyle görüştük ve her konuda anlaştık. Bir iki gün içinde resmi sözleşme imzalayacağımıza inanıyorum" dedi.
Manisaspor ile antrenmanlara çıkan Bayram ise, "Son bir kez Manisaspor ile görüşeceğim. Anlaşamazsak ben de kararımı vereceğim. Menenem Belediyespor'un dışında 3 kulüp daha benimle ilgileniyor" diye konuştu. - İzmir
Son Dakika › Güncel › Manisaspor'la Menemen Belediyepor Arasında Bayram Bilmecesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.