Mardin Belediyesi'nden Ücretsiz Halı Saha - Son Dakika
Güncel

Mardin Belediyesi'nden Ücretsiz Halı Saha

Mardin Belediyesi\'nden Ücretsiz Halı Saha

Mardin Belediyesi vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabileceği halı sahanın yapımına başladı.

31.10.2012 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniyol'da ki İtfaiye Binası yanında yapılacak olan halı saha tamamlandığında ücretsiz olarak halkın kullanımına sunulacak.

Başta gençler olmak üzere isteyen herkesin halı sahadan ücret ödemeden faydalanabileceğini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; "Gençlerimizi ve sporu çok önemsiyorum. Yeniyol'daki halı saha atıl durumda olduğundan tamamen tahrip olmuştu. Bu sahayı yenileyip halkımızın ücretsiz istifadesine sunacağız." dedi.

Mardin Belediyesi ekipleri tadilata aldığı halı sahanın çimlerini tefsiye etmeye başladı. Yenileme çalışmalarıyla ile ilgili açıklama yapan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Uzun yıllardan beri kullanılmayan sahanın belediye tarafından yenilenerek gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmesine imkan sağlayacağını söyledi.

Çalışma tamamlandığında gençlerin ve tüm futbol severlerin o sahada top koşturabileceğini ifade eden Başkan Ayanoğlu; " Mardinli gençlerin, bu sahanın tamamlanmasını heyecanla beklediklerini biliyorum.İtfaiye binasının hemen yanında atıl durumda olan eskimiş ve harabeye dönmüş halının yerine yeni halı getirttik. Onun bir kısmını yaptık en kısa zamanda kalanını da bitirip, çevre düzenini de tamamlamayacağız. Uzun zaman önce çürümeye terkedilmiş sahanın yeniden canlanması için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Belediyemizin spor tesisi gençlerimizin uğrak yeri haline gelecek."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mardin Belediyesi'nden Ücretsiz Halı Saha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement