Mardin'de Ramazan Bayramı'nda Turist Yoğunluğu Esnafı Memnun Etti - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Ramazan Bayramı'nda Turist Yoğunluğu Esnafı Memnun Etti

Mardin\'de Ramazan Bayramı\'nda Turist Yoğunluğu Esnafı Memnun Etti

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör, Ramazan Bayramı tatilinde yüzde 100 doluluk oranı yaşadıklarını belirtti. Mardin turizmini 12 aya yaymayı hedeflediklerini ve yıl içinde 1 milyon konaklama hedeflediklerini söyleyen Güngör, esnafın yüzünü güldürdüklerini ifade etti. Tarihi Çarşı'da esnaf İbrahim Akdoğan da bayram öncesi sakinlik yaşandığını ancak bayram tatilinde turist yoğunluğunun arttığını dile getirdi. Esnaf Yonca Sözen ise geçen bayramlara göre yoğunluğun daha fazla olduğunu ve Mardin esnafının bu durumu iyi değerlendirdiğini belirtti. Esnaf Abdulvahap Teken ise yıllardır esnaflık yaptığını ancak bu kadar yoğunluğu ilk defa yaşadığını söyledi.

17.04.2024 16:58

Mardin'de Ramazan Bayramı'nda yaşanan turist yoğunluğu esnafın yüzünü güldürdü.

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör, bayram tatilinde yüzde 100'lük bir doluluk oranı yaşadıklarını söyledi.

Güngör, amaçlarının Mardin turizmini 12 aya yaymak olduğunu, yıl içerisinde 1 milyon konaklama hedeflediklerini belirtti.

Tarihi Çarşı'da esnaf İbrahim Akdoğan da, bayram öncesi çarşıda sakinlik olduğunu, bayram tatilinde bu sakinliğin yerini turist yoğunluğuna bıraktığını kaydetti.

Bayram öncesi ve bayram boyunca esnafın yüzünün güldüğünü belirten Akdoğan, çifte bayram yaşadıklarını dile getirdi.

Esnaf Yonca Sözen ise, geçen bayramlara göre yoğunluğun daha çok olduğunu, bu yoğunluğu Mardin esnafı olarak iyi değerlendirdiklerini anlattı.

Esnaf Abdulvahap Teken, yıllardır esnaflık yaptığını, bu denli bir yoğunluğu ilk defa yaşadığını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'de Ramazan Bayramı'nda Turist Yoğunluğu Esnafı Memnun Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement