Mardin Valisi: 50 Yıldır İlk Kez Böyle Kar Yağdı - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi: 50 Yıldır İlk Kez Böyle Kar Yağdı

Mardin Valisi: 50 Yıldır İlk Kez Böyle Kar Yağdı

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, karayolları ve İl Özel İdare ekiplerinin kapalı olan köy ve ilçe yollarını açabilmek için seferber olduğunu söyledi.

14.12.2013 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, karayolları ve İl Özel İdare ekiplerinin kapalı olan köy ve ilçe yollarını açabilmek için seferber olduğunu söyledi. Cengiz, 50 yıldır Mardin ve ilçelerine ilk kez böylesine kar yağdığına dikkat çekerek, şöyle dedi: "Kızıltepe İlçesi'nde bugüne kadar kar yağıp tuttuğu görülmemiştir. Ama bu kış mevsiminde kar yağdı ve Mezopotamya Ovası dahal olmak üzere bütün ova beyaza büründü. Kar yağısının devamlı sürmesi nedeniyle yol açma çalışmalarını engelleyebiliyor. Ancak buna rağmen çalışmalar bütün hızıyla sürüyor."

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ise, kent merkezinde toplanan karın kamyonlarla şehir dışına döküldüğünü belirterek, "Kar yağışı sürerken temizlik yapmak mümkün değildir. Kar yağışı durunca var gücümüzle temizliğe başladık. İmkanlarımız dahilinde vatandaşların sık kullandığı alanları temizlemeye çalışıyoruz" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Valisi: 50 Yıldır İlk Kez Böyle Kar Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement