Marka Tescilli Medyum, İnternet Sitesi Kurup Vatandaşları Sahte Medyumlara Karşı Uyardı - Son Dakika
Güncel

Marka Tescilli Medyum, İnternet Sitesi Kurup Vatandaşları Sahte Medyumlara Karşı Uyardı

Merkezi Aydın Bozdoğan'da bulunan ülkenin değişik illerinde ve Bodrum'da şube açan Aydınlı Mehmet Hoca adlı Medyum Mehmet Pala, kurduğu internet sitesi ile sahte medyumlara karşı vatandaşları uyardı.

25.03.2018 11:27  Güncelleme: 15:41

Merkezi Aydın Bozdoğan'da bulunan ülkenin değişik illerinde ve Bodrum'da şube açan Aydınlı Mehmet Hoca adlı Medyum Mehmet Pala, kurduğu internet sitesi ile sahte medyumlara karşı vatandaşları uyardı. Her meslekte olduğu gibi medyumluk mesleğini de ehil olmayan kişilerce gayri yasal bir şekilde yapmaya çalışanların her geçen gün arttığını belirten Mehmet Pala, "Yüzde 100 garanti veren, vergisi resmi belgesi olmayan kişilere kanmayın" dedi.

"MERDİVEN ALTI MEDYUMLARA KANMAYIN"

Aydınlı Mehmet Hoca adı ile Türk Patent Enstitüsü'ne marka tescili yaptırması gündeme gelen ve havas ilmi konusunda kendini yetiştirdiğini belirten Mehmet Pala şimdi de adına internet sitesi kurdu. İnternet sayfasından vatandaşlara seslenen ve medyumluk mesleğini 'merdivenaltı' diye tabir ettiği yerlerde yapanlara vatandaşların kanmamasını isteyen Pala, kurduğu sitenin ana sayfasında yaptığı açıklamada "Manevi ilmin pazarlığı olmaz. Her şey Allah (CC) izni ve inayeti ile gerçekleşmektedir. Sizlere yüzde 100 kimse garanti vermez. Bu kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verdi.

"GAYBI ALLAHTAN BAŞKASI BİLEMEZ"

Sayfasındaki açıklamada insanlara yardımcı olamayacağı konuları da açıklayan Mehmet Pala, görüşmeye geleceklerin mutlaka kendisine özel 850'li hattan randevu almasını isteyerek, "'Gelecek ile ilgili bilgi vermeyiz bilgi veririz diyen kimseye de itibar etmeyin. Zira, gaybı yalnızca Allah'ü Teala Hazretleri bilebilir. Şer ile ilgili olan konulara asla müsaade etmeyiz. Büyü Tılsım veya tavsiye vermez. Resmi evrak sahibi olmayan hiç kimsenin samimiyetine, 'Kesin yüzde 100 garanti' diyen hiç kimsenin de sözlerine itibar etmeyin" açıklamasına yer verdi.

Marka Tescilli Medyum, İnternet Sitesi Kurup Vatandaşları Sahte Medyumlara Karşı Uyardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marka Tescilli Medyum, İnternet Sitesi Kurup Vatandaşları Sahte Medyumlara Karşı Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • volkanfatih: BUNLAR NE YAAAA. BİTMEDİLER Mİ ? 1 0 Yanıtla
  • DUMLUPINAR GAZİSİ TORUNU: gelecekle ilgili nasıl bilgi veriyorsun o zaman bilgi veririz demişsin şirk değil mi bu 1 0 Yanıtla
  • Ss: Bu soytarilara inanan varmi 0 0 Yanıtla
  • konyalı kadir kapıcı : bende sizin sayanizde sesimi duyuruyum bendeniz deprem olmadan önce sinyal vermeye başlar yani enerji yaymaya başlar bizim gibi insanlar bunu algılar dediğim yerde deprem geliyor aha işte adam herşeyi biliyor o zaman bu herşeyi bilir diyerek mantık hatasına düşüyorlar bendeniz medyum kahin cinci değilim teşekkür ederim 0 0 Yanıtla
  • Ss: Git lan şurdan 0 0 Yanıtla

Advertisement