Market Hırsızları Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Market Hırsızları Güvenlik Kamerasında

Market Hırsızları Güvenlik Kamerasında

Mersin'de çaldıkları bir otomobille iki ayrı marketten hırsızlık yapan 3 kişi, önce güvenlik kameralarına ardından polise yakalandı.

04.03.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de çaldıkları bir otomobille iki ayrı marketten hırsızlık yapan 3 kişi, önce güvenlik kameralarına ardından polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi üzerinde park halindeki 33 FL 740 plakalı otomobili çalan kimliği belirsiz 3 kişi, önce Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir marketten yaklaşık 4 bin lira civarında içki ve sigara çaldı, ardından Viranşehir Mahallesi'ndeki bir başka markete ise yaklaşık 5 bin lira civarında zarar verdi. Zanlılardan V.T. (20), aynı gece Akdeniz Mahallesi'nde çalıntı araçla seyir halindeyken şüphe üzerine kendisini durduran polisler tarafından yanında 2 bayanla birlikte yakalandı. Sorgusunda, 2 arkadaşı ile birlikte çaldıkları araçla iki ayrı marketten hırsızlık yaptığını söyleyen V.T.'nin ifadesi doğrultusunda suç ortakları A.Z. (16) ve D.K. (19) de yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinde, kızlarla eğlenmek için hırsızlık yaptıklarını söyledikleri öğrenilen 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Bu arada, şüphelilerin marketten gerçekleştirdikleri hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera görüntülerine göre, çaldıkları araçla markete gelen 3 zanlıdan biri dışarıda kalıp gözetleme yaparken, diğer ikisi kapısını taşla kırdıkları marketten içki ve sigara çaldı. Tanınmamak için yüzlerini bezle kapatan zanlılar, çaldıkları malzemelerle birlikte daha sonra marketten ayrıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Market Hırsızları Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement