Deneyler yapan ve sanal uzay yolculuğu yapan öğrenciler mutlulukları gözünden okunuyordu.
Özel Masal Vadisi Anaokulu öğrencileri ziyaretleri sırasında gezegenler, yıldızlar, çeşitli gök cisimleri ve onların uzay boşluğundaki hareketlerini üç boyutlu görsel şovlar eşliğinde izlediler. Bilim merkezindeki çeşitli deneyleri gözleyen ve deneyler yapan öğrenciler, merak ettikleri konularda sordukları sorularla bilimsel meraklarını giderdiler.
Özel Masal Vadisi Anaokulu kurucusu Psk. Dan Mukrime Polat " Öğrencilerin gezegen evini küçük yaşta gezmelerinin çocuklarda bilimsel merakı uyandıracağını belirti. Polat" Anaokulu öğrencileri henüz soyut düşünecek yaşta değiller. Gezegen evinde somut olarak yapılan deneyler öğrencilerin somut düşünmesine ve bilime dokunmalarına sebep oluyor. Bu yaştaki etkinlikler çocukların gelecekte bilim insanı olmaları yönünde doğru bir adım. Biz bu sebeple öğrencilerimizi bu tarz etkinlikler içerinde yer almalarını sağlıyoruz." dedi.
Öğrenciler Gezegenevi'nde izledikleri gösteriler ve yaptıkları deneylerle bilim insanı olma yolunda ilk adımı atmış oldular.
Son Dakika › Güncel › Masal Vadisi'nden Gezegenevi'ne Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?