MASKİ Kesintisiz Su İçin Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

MASKİ Kesintisiz Su İçin Çalışıyor

MASKİ Kesintisiz Su İçin Çalışıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler'in Karaoğlanlı Mahallesi'nde elektrik arızası nedeniyle hizmet dışı kalan enerji nakil hattını yenileyerek, sondajların durmasına engel oldu.

03.05.2019 16:43

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşlara daha kesintisiz içme suyu hizmeti sunabilmek amacıyla bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi'ne içme suyu temin eden elektrik hattında meydana gelen arızaya da kısa sürede müdahale etti. Yeraltından geçen enerji kablolarındaki arıza, cihazla tespit edilerek, yerine yeni enerji hattı çekildi. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç da yürütülen çalışmaları yakından takip etti.Gerçekleştirilen çalışma sayesinde sondajların durması önlenerek, mahalle sakinlerine kesintisiz su temini sağlandı.

"Hizmetlerden çok memnunuz"

Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Necdet Çolak, "MASKİ'nin mahallemize yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Ne zaman arasak ulaşıyoruz, sıkıntımız gideriliyor. Eskiye göre mahallemizde güzel işler yapıldı. Büyükşehir Belediyemiz de aynı şekilde ihtiyaçlarımıza koşuyor. Emeklerinden dolayı hem Manisa Büyükşehir Belediyesine hem MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MASKİ Kesintisiz Su İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement