Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci ve Din Eğitimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ile beraberindeki heyet, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti.
Bölgedeki eğitim çalışmalarını incelemek üzere Mardin'e Müsteşar Yardımcısı Demirci ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Koçak, kendilerini Mardin'de görmekten mutlu olduklarını belirterek, yapılacak olan çalışmaları desteklediğini belirtti.
Mardin'de bulundukları süre içinde, çeşitli incelemelerde bulunacaklarını ifade eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Demir, Mardin ve çevre illerindeki eğitim çalışmalarını yerinde incelemek üzere bir çalışma başlattıklarını belirterek Vali Koçak'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Son Dakika › Güncel › MEB Heyetinden Vali Koçak'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.