Media Markt'tan Yaza Damgasını Vuracak Kampanya - Son Dakika
Güncel

Media Markt'tan Yaza Damgasını Vuracak Kampanya

Media Markt\'tan Yaza Damgasını Vuracak Kampanya

Yeni evlenecek çiftlere ve beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenlere müjde!

11.07.2012 11:07

MEDIA MARKT'TAN YAZA DAMGASINI VURACAK KAMPANYA: 4 AL 3 ÖDE

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt'ta, 12 - 22 Temmuz tarihleri arasında beyaz eşya veya küçük ev aleti alışverişinizde 4 al 3 öde kampanyası sizleri bekliyor!

Türkiye'deki 20 mağazası ile, dünya markalarını en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt'ın, evlenecek çiftleri ve beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenleri sevindirecek 4 al 3 öde kampanyası başlıyor.

12 - 22 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile Media Markt mağazalarından dört adet beyaz eşya veya küçük ev aleti alan herkes, satın aldığı dört üründen satış fiyatı en ucuz olan ürüne ücretsiz sahip olabilecek.

Samsung, LG, Kenwood, De'longhi ve daha bir çok dünya markasını tüketicileriyle buluşturan Media Markt, buzdolabından çamaşır makinesine, saç kurutma makinesinden fırına, derin dondurucudan mutfak robotuna, çay ve kahve makinesinden miksere daha bir çok ürün seçeneği ile sizleri bekliyor. 4 al 3 öde kampanyası, tüm Media Markt mağazalarında sadece beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde geçerli olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Media Markt'tan Yaza Damgasını Vuracak Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement